Find:
Firma
Forening
Borgerinfo
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Søgeresultat

imageAlt

Om Lokalbogen Norddjurs

Hvad er norddjursinfo.dk?

Norddjursinfo.dk er den lokale online telefonbog for Norddjurs kommune. Bogen kommer også i en trykt version, som produceres en gang årligt i ca. 26.000 eksemplarer. Bogen husstandsomdeles til samtlige husstande, kontorer og forretninger i Norddjurs Kommune samt 8444 Balle.
 

Kommune information:

Oplysninger er redigeret af Norddjurs Kommune. Foto: Norddjurs Kommune samt Grenaa Bladet
 

Vil du med?

Kom med i både den trykte og online version, og gør det nemmere for potentielle kunder at finde din virksomhed. Vi hjælper dig med opsætning af en professionel annonce, som lægges online, så snart du har godkendt den. Annoncen kommer derudover med i den fysiske bog, som udgives hvert forår.
 

Kontakt os

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder med norddjursinfo.dk. Fakta om norddjursinfo.dk på tryk og online norddjursinfo.dk findes både på tryk og online. Den trykte udgave kendes også under navnet Lokalbogen Norddjurs. Bogen produceres af Grenaa Bladet & Djurslandsposten i Grenaa.

Deadline for aflevering af annoncemateriale til den næste trykte udgave er d. 20. august 2016 Næste trykte udgave udkommer december 2016.

Del siden: Share/Bookmark
Mediecenter Djursland Østerbrogade 45, 8500 Grenaa Tlf. 87 58 55 00 lokalbogen@grenaabladet.dk